Loading...
nl

Bijgewerkte privacybepalingen | AVG van Mark's blog

Hoi,

Mocht je onderstaande e-mail niet ontvangen hebben, hierbij de blogversie.

Binnenkort gaat de AVG (GDPR) in, de nieuwe Europese privacywetgeving. We mogen je dan geen mails meer sturen als je daar geen toestemming voor hebt gegeven. Natuurlijk houden we ons aan deze regels. 
Wil je geen mails meer ontvangen? Dan verzoeken we je jouw contactvoorkeuren aan te passen. Je vindt de optie rechtsboven in het menu en vervolgens onder 'Je website instellingen'.

Update privacybepalingen 
Vanaf 25 mei 2018 

DateToo.com heeft de Privacybepalingen aangepast. Deze update is nodig om te kunnen verzekeren dat DateToo.com en haar eigenaar 24EARS VOF aan de laatste wet -en regelgeving voldoet zoals deze per 25 mei 2018 door Europa wordt voorgeschreven aan alle bedrijven binnen de EU die met gegevensverwerking te maken hebben. 

Waar voorheen een "Bewerkersovereenkomst" kon worden opgesteld tussen Leverancier en Opdrachtgever onder de Nederlandse Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) van de Autoriteit Persoonsgegevens, is deze nu vervangen door de nieuwe "Verwerkersovereenkomst" onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) op Europees niveau. 

Om aan deze nieuwe wetgeving te voldoen maakt een dergelijke overeenkomst vanaf vandaag standaard onderdeel uit van de Algemene Voorwaarden van DateToo.com die van toepassing zijn op alle geleverde diensten en services. 

Je kunt de bijgewerkte Privacybepalingen raadplegen via onderstaande link of via de link onderaan de website. Deze zijn vanaf 25 mei 2018 van toepassing.

> Wanneer je diensten en services blijft gebruiken op of na 25 mei 2018, dan accepteer je automatisch de gewijzigde Privacybepalingen. 

Er op vertrouwende je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd,

Met vriendelijke groeten, 

Mark
DateToo.com


Lees de bijgewerkte: Privacybepalingen.


Deel:
Vorig bericht     
     Blogoverzicht

Mededelingen

mariela
Aug. 8 '18
Hallo , ik hèb gelezen en begrijpelijk dat nog steeds nog niet gelukt door mijn profiel en etc en ik zie nog geen berichten en chatten niet open doet binnen
Je moet je eerst aanmelden voordat je een reactie kunt plaatsen.

Publiceer

Door Mark
Toegevoegd Mei 16 '18

Zoekwoorden

Geef je mening

Hoeveel sterren geef jij deze foto?
Totaal: 5 (1 stemmers)

Archief

Verjaardagen

Google this
Wachtwoordbeveiligde foto
Wachtwoordbeveiligde foto
Wachtwoordbeveiligde foto