Loading...
nl

Over ons

DateToo is de eerste datingsite en community voor mensen met een functiebeperking.


Maar wat voor site? Het is een community én dating-site voor mensen met een functiebeperking zoals een gehoor-, licht verstandelijke-, motorische of visuele beperking. DateToo specialiseert zich in een uitgebreide profielenzoekfunctie voor mensen die op zoek zijn naar de leukste contacten: die ene klik is de andere niet!


Daarom hebben al vele mensen zich bij DateToo.com ingeschreven die opzoek zijn naar hun maatje voor het leven of op zoek zijn naar nieuwe vrienden. Bijvoorbeeld voor het afspreken in een café of restaurant of voor andere leuke dingen. Daarom is DateToo voor jou een interessante site om je in te schrijven.


Door DateToo's perfecte profielenzoekfunctie zoek je alleen naar een andere lid met bijvoorbeeld een gehoorbeperking of motorische beperking of misschien wel zonder.


Je kunt bladeren door de vele ingeschreven leden, hun foto's en andere interesses bekijken totdat je die ene leuke vrouw of een man vindt.
DateToo biedt meer dan alleen profielen zoeken tussen alle andere singles die doof of slechthorend zijn of een andere beperking hebben. Je kunt zo bijvoorbeeld op het forum vragen stellen over het dagelijkse leven en wat jij meemaakt of je gaat bloggen zodat alle andere leden jouw blogs kunnen lezen. Zo maak je nog meer kans op een leuke date of vriendschap!


Ben je verlegen? Stuur dan gewoon een flirt naar de persoon die jij leuk vindt en misschien reageert degene wel snel terug met een flirt of een bericht zodat jullie verder kunnen praten voor een verdere matchmaking. Daarna kan je met het interne berichtensysteem veilig berichten naar elkaar sturen of met elkaar privé chatten.


Schrijf je nu gauw gratis in, want er wachten vele leden op jou op een kennismaking.
DateToo wenst je succes met een perfecte match for life!


DateToo.com
omdat mensen met een lichamelijke beperking ook (willen) daten

Verjaardagen

Google this
Wachtwoordbeveiligde foto
Wachtwoordbeveiligde foto
Wachtwoordbeveiligde foto